NIKEE - superhry online zdarma NIKEE - wallpapers na plochu 1600x1200 NIKEE - obrazky na plochu 1280x1024 NIKEE - tapety na plochu 1024x768 NIKEE - MP3 zdarma, videoklipy, texty NIKEE - Red Dwarf online videa, Cerveny Trpaslik NIKEE.net - zabava pro vsechny NIKEE - sms zdarma NIKEE - vtipy kreslene a psane NIKEE - horoskopy NIKEE - Futurama online videa NIKEE - South Park online videa NIKEE - Simpsonovi online videa

     Menu
     Reklama

     NIKEE.net

NIKEE Pat a Mat online ke shlednuti zdarma, A je to na nikee.net
     Statistiky


Váhy

Váhy

23. 9. až 23. 10.

Dnešní - Měsíční - Roční - Charakteristika znamení


Horoskop na rok: 2024
V roce 2024 se ve vašem životě odehraje mnoho krásných událostí, které vás mohou motivovat k pozitivním změnám. Uvidíte, že se vám bude dařit, pokud budete k novým šancím přistupovat s otevřeným srdcem i myslí. Čekají vás nádherné zážitky v lásce i rodině, zdraví vám bude dobře sloužit, a i s penězi na tom nebudete vůbec zle. Opatrní ale musíte být v zaměstnání, kde se najednou objeví závistiví kolegové.

Láska a přátelství:
Milé Váhy, vy se tedy máte opravdu nač těšit. Romantická Venuše a rázný Mars vám do milostné oblasti přinesou přívaly lásky, vzrušujících prožitků a romantických chvilek. Vyloučeny nejsou ani sňatky.

Peníze a práce:
Po finanční stránce se vám letos povede skvěle a dostanete dost šancí na lepší zabezpečení sebe i rodiny. Ovšem v práci budete muset hodně taktizovat a chovat se diplomaticky, abyste odolali léčkám.

Rodina a vztahy:
Vaše rodina se letos může rozrůst o nové členy, které přivítáte s radostí a láskou. Ať už to bude narození děťátka nebo svatba v rodině, kdosi nový vnese do vašeho domova krásnou, pozitivní energii.

Zdraví a kondice:
Po fyzické stránce budete letos fit, a tak se nemusíte obávat žádných nástrah, co se týká zdraví. Pozlobit vás ovšem může vaše psychika, kdy vás sem tam přepadnou smutky. Dbejte o svou duševní pohodu a hygienu.
     Reklama

     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma
HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry
Uloz si video Nahnoji.cz
biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni
Globální mediální server TetriSys


   © Nikee 2005
NIKEE - griffinovi online videa NIKEE - Pratele online videa NIKEE - crack NIKEE - Krok za Krokem online videa NIKEE - happy tree friends NIKEE - Kdo prezije - Survivor NIKEE.net - zabava pro vsechny NIKEE - Fur TV NIKEE - MINECRAFT NIKEE - Byl jednou jeden zivot online videa NIKEE - Hvezdna brana SG-1 StarGate online NIKEE - Pat a Mat online videa, A je to! NIKEE - big bang theory online videa

NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com