NIKEE - superhry online zdarma NIKEE - wallpapers na plochu 1600x1200 NIKEE - obrazky na plochu 1280x1024 NIKEE - tapety na plochu 1024x768 NIKEE - MP3 zdarma, videoklipy, texty NIKEE - Red Dwarf online videa, Cerveny Trpaslik NIKEE.net - zabava pro vsechny NIKEE - sms zdarma NIKEE - vtipy kreslene a psane NIKEE - horoskopy NIKEE - Futurama online videa NIKEE - South Park online videa NIKEE - Simpsonovi online videa

     Menu
     Reklama

     NIKEE.net

ALYSS Cinsky horoskop na kazdy tyden na alyss.cz
     Statistiky


Lev

Lev

23. 7. až 22. 8.

Dnešní - Měsíční - Roční - Charakteristika znamení


Horoskop na dnešní den: 25.4.2024
Jste mistři mluveného slova! Dokážete vystihnout myšlenku a víte, jak správně volit slova, abyste si druhé doslova omotali okolo prstu. Dnešní den přeje nejen seznamování se s novými lidmi, ale třeba i hledání nové práce a pracovním pohovorům.

Láska a přátelství:
Dnes zazáříte v mezilidské komunikaci! Pokud na někoho chcete udělat dojem, právě teď je ta správná příležitost.

Peníze a práce:
Pracovní týden je ve své polovině a vám dochází šťáva. Lépe si organizujte čas, jinak budete mít do pátku problém všechno stíhat.

Rodina a vztahy:
Pozor na spory v rodině. Někteří dnes nejsou zrovna dobře naladěni a mohli byste si vjet do vlasů pro naprostou maličkost.

Zdraví a kondice:
Mohou se ozvat dlouho přehlížené problémy, nad kterými máváte rukou. Pokud je nezačnete řešit, situace by se mohla zhoršit.

Aktivity vhodné pro dnešní den:
Odpočinek, cyklistika, badminton, kuželky, cvičení s vlastní váhou, večeře s rodinou, chatování online, seznamování s novými lidmi.
     Reklama

     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma
HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry
Uloz si video Nahnoji.cz
biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni
Globální mediální server TetriSys


   © Nikee 2005
NIKEE - griffinovi online videa NIKEE - Pratele online videa NIKEE - crack NIKEE - Krok za Krokem online videa NIKEE - happy tree friends NIKEE - Kdo prezije - Survivor NIKEE.net - zabava pro vsechny NIKEE - Fur TV NIKEE - MINECRAFT NIKEE - Byl jednou jeden zivot online videa NIKEE - Hvezdna brana SG-1 StarGate online NIKEE - Pat a Mat online videa, A je to! NIKEE - big bang theory online videa

NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com