NIKEE - superhry online zdarma NIKEE - wallpapers na plochu 1600x1200 NIKEE - obrazky na plochu 1280x1024 NIKEE - tapety na plochu 1024x768 NIKEE - MP3 zdarma, videoklipy, texty NIKEE - Red Dwarf online videa, Cerveny Trpaslik NIKEE.net - zabava pro vsechny NIKEE - sms zdarma NIKEE - vtipy kreslene a psane NIKEE - horoskopy NIKEE - Futurama online videa NIKEE - South Park online videa NIKEE - Simpsonovi online videa

     Menu
     Reklama

     NIKEE.net

NIKEE Hvezdna brana SG-1 StarGate online na nikee.net
     Statistiky


Panna

Panna

23. 8. až 22. 9.

Dnešní - Měsíční - Roční - Charakteristika znamení


Horoskop na rok: 2024
Jakkoliv se může zdát, že zpočátku roku to máte trochu těžší, vězte, že je to jen dozvuk působení planet z roku loňského. Uvidíte, že od jarních měsíců vám bude přáno téměř ve všech oblastech života, i když pro to budete muset také něco udělat. Snaha se vyplatí hlavně v pracovní oblasti, která vám může přinést dostatek financí na velké investice ve prospěch rodiny. O tu se starejte opravdu pečlivě.

Láska a přátelství:
I přesto, že pro vás milostný život tomto roce není to nejdůležitější téma, někteří z vás si přece přijdou na své. Šťastní budou ti, kteří se chystají na zásnuby či dokonce k sňatku s milovanou osobou.

Peníze a práce:
Nápaditá a štědrá planeta Jupiter vám od května tohoto roku vnáší do kariérní oblasti hodně požehnání, takže berte a neodmítejte. Budujte si poctivě své jméno nebo značku a posilujte obchodní vztahy.

Rodina a vztahy:
Rodinná oblast přináší tento rok velmi důležitá životní rozhodnutí, ať už to bude znamenat, že nastěhujete do svého vysněného domu či vstoupíte do manželství. Pozornost bude třeba věnovat druhorozeným dětem.

Zdraví a kondice:
Váš organismus vám letos bude dávat dost najevo, abyste ho více nezanedbávali, ale naopak mu věnovali maximum pozornosti. Možná jste si dopřávali až moc laskomin a alkoholu, což si vyžádalo svou daň.
     Reklama

     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma
HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry
Uloz si video Nahnoji.cz
biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni
Globální mediální server TetriSys


   © Nikee 2005
NIKEE - griffinovi online videa NIKEE - Pratele online videa NIKEE - crack NIKEE - Krok za Krokem online videa NIKEE - happy tree friends NIKEE - Kdo prezije - Survivor NIKEE.net - zabava pro vsechny NIKEE - Fur TV NIKEE - MINECRAFT NIKEE - Byl jednou jeden zivot online videa NIKEE - Hvezdna brana SG-1 StarGate online NIKEE - Pat a Mat online videa, A je to! NIKEE - big bang theory online videa

NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com