NIKEE - superhry online zdarma NIKEE - wallpapers na plochu 1600x1200 NIKEE - obrazky na plochu 1280x1024 NIKEE - tapety na plochu 1024x768 NIKEE - MP3 zdarma, videoklipy, texty NIKEE - Red Dwarf online videa, Cerveny Trpaslik NIKEE.net - zabava pro vsechny NIKEE - sms zdarma NIKEE - vtipy kreslene a psane NIKEE - horoskopy NIKEE - Futurama online videa NIKEE - South Park online videa NIKEE - Simpsonovi online videa

     Menu
     Reklama

     NIKEE.net

SIFEE.biz - Hospoda online, tapety, epizody, postavy
     Statistiky


Panna

Panna

23. 8. až 22. 9.

Dnešní - Měsíční - Roční - Charakteristika znamení


Horoskop na měsíc: Duben
Milé Panny, užívejte si jara, zahradničte, vařte sobě i druhým dobroty a nikam se nederte. Mars je po celý měsíc v opozici s vaším znamením. Je to velká síla, co vám bude házet klacky pod nohy, takže odložte velké plány a cíle na další měsíc. Vesmír nedělá nic jen tak, takže i překážky vám později poslouží k velkému osobnímu rozvoji. Marsovskou sílu můžete neutralizovat zpěvem a provozováním umění vůbec.

Láska a přátelství:
Vzpomínáte na prince Jiříka z pohádky Zlatovláska? Pomohl mravencům i chudé babce. Na cestě za svým cílem si všímal svého okolí, obětoval svůj čas. Dělejte to taky tak a objevíte novou kvalitu lásky.

Peníze a práce:
V práci vsaďte na jistotu, není vhodná doba pro experimenty. Uplatňujte svou zkušenost ve všem, co děláte. Vaše systematičnost a poctivost se vám vyplatí. Kolegové si vás cení jako profíka, kterým opravdu jste.

Rodina a vztahy:
Celý tento měsíc bude ve znamení domova a nejbližších přátel. O co opravdu jde, to je vlastní autenticita. Nedělejte, nemluvte ani nemyslete nic proti sobě samým, nehrajte hry. Vytvoříte upřímné lidské zázemí.

Zdraví a kondice:
V dubnu bude platit, že méně na vašem talíři je více. Potřebujete odlehčit postavu i zažívání. Nepouštějte se do půstů, naopak jezte pravidelně včetně snídaně a svačinek, ale malé množství a čerstvé potraviny.
     Reklama

     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma
HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry
Uloz si video Nahnoji.cz
biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni
Globální mediální server TetriSys


   © Nikee 2005
NIKEE - griffinovi online videa NIKEE - Pratele online videa NIKEE - crack NIKEE - Krok za Krokem online videa NIKEE - happy tree friends NIKEE - Kdo prezije - Survivor NIKEE.net - zabava pro vsechny NIKEE - Fur TV NIKEE - MINECRAFT NIKEE - Byl jednou jeden zivot online videa NIKEE - Hvezdna brana SG-1 StarGate online NIKEE - Pat a Mat online videa, A je to! NIKEE - big bang theory online videa

NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com