NIKEE - superhry online zdarma NIKEE - wallpapers na plochu 1600x1200 NIKEE - obrazky na plochu 1280x1024 NIKEE - tapety na plochu 1024x768 NIKEE - MP3 zdarma, videoklipy, texty NIKEE - Red Dwarf online videa, Cerveny Trpaslik NIKEE.net - zabava pro vsechny NIKEE - sms zdarma NIKEE - vtipy kreslene a psane NIKEE - horoskopy NIKEE - Futurama online videa NIKEE - South Park online videa NIKEE - Simpsonovi online videa

     Menu
     Reklama

     NIKEE.net

ALYSS Origami - naucte se skladat papir, navody, galerie na alyss.cz
     Statistiky


Lev

Lev

23. 7. až 22. 8.

Dnešní - Měsíční - Roční - Charakteristika znamení


Horoskop na rok: 2024
Letos před vámi budou stát opravdu velké výzvy a změny, které není radno brát na lehkou váhu. Všímejte si především mezilidských vztahů, a to jak v lásce a rodině, tak i v pracovní oblasti. Milostný život se může ubírat extrémním směrem, naopak napříč rodinou bude třeba táhnout za jeden provaz. Zlobit vás mohou závistiví kolegové v práci, kteří vám vaše zasloužené a poctivě vydřené úspěchy nepřejí.

Láska a přátelství:
V tomto roce můžete očekávat opravdu bouřlivé změny na poli lásky. Ty pozitivní se budou odehrávat u single Lvů, kteří po trvalém svazku touží už dlouho. Naopak zadaní Lvi budou postaveni před bolestivá rozhodnutí.

Peníze a práce:
Planeta Mars vám letos dodá sílu k tomu, abyste svou profesní oblast naplnili tak, jak si přejete. Oplýváte ctižádostivostí a touhou se vzdělávat. Zároveň si dobře hlídejte své zdroje, odkud vám jdou peníze.

Rodina a vztahy:
Velmi důležitým bodem v rodinném životě budou vztahy se staršími příbuznými, ale také s dětmi. Bude třeba našlapovat opatrně a chovat se k nim vlídně, s pochopením a laskavostí. Na dovolenou se vydejte na jaře.

Zdraví a kondice:
V tomto roce vám nejsou vůbec doporučované adrenalinové a fyzicky náročné sporty. Naopak rehabilitace, fyzioterapie a wellness procedury budou to pravé pro váš pohybový aparát a bolavý kosterní systém.
     Reklama

     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma
HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry
Uloz si video Nahnoji.cz
biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni
Globální mediální server TetriSys


   © Nikee 2005
NIKEE - griffinovi online videa NIKEE - Pratele online videa NIKEE - crack NIKEE - Krok za Krokem online videa NIKEE - happy tree friends NIKEE - Kdo prezije - Survivor NIKEE.net - zabava pro vsechny NIKEE - Fur TV NIKEE - MINECRAFT NIKEE - Byl jednou jeden zivot online videa NIKEE - Hvezdna brana SG-1 StarGate online NIKEE - Pat a Mat online videa, A je to! NIKEE - big bang theory online videa

NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com