NIKEE - superhry online zdarma NIKEE - wallpapers na plochu 1600x1200 NIKEE - obrazky na plochu 1280x1024 NIKEE - tapety na plochu 1024x768 NIKEE - MP3 zdarma, videoklipy, texty NIKEE - Red Dwarf online videa, Cerveny Trpaslik NIKEE.net - zabava pro vsechny NIKEE - sms zdarma NIKEE - vtipy kreslene a psane NIKEE - horoskopy NIKEE - Futurama online videa NIKEE - South Park online videa NIKEE - Simpsonovi online videa

     Menu
     Reklama

     NIKEE.net

ENKII Pohadky online na enkii.cz
     Statistiky


Lev

Lev

23. 7. až 22. 8.

Dnešní - Měsíční - Roční - Charakteristika znamení


Horoskop na měsíc: Duben
Poslední dobou si připadáte poněkud osiřelí, protože společenský ruch kolem se utlumil a blízcí lidé řeší své starosti a moc se vám nevěnují. To se ale brzy změní. Merkur i Venuše vstupují do trigonu s vaším znamením a vše bude mnohem vice podle vašich představ. Dokonce potkáte pár lidí s podobnými hodnotami a smyslem pro humor, a ti zaženou všechny chmury. Ocení vás a pocity opuštěnosti se rozplynou.

Láska a přátelství:
Snadno získáte pozornost někoho, kdo se vám na první pohled líbí. Je to vzájemné. V polovině měsíce dejte pozor, abyste tuto bytost neodradili emočními výkyvy. Nesnažte se oslnit, laďte se spíš do pohody.

Peníze a práce:
V práci řešíte problémy bystrou analýzou situace, jste pečliví a vše vám jde od ruky. Jste ceněni a chváleni. Pořád to však není ten kariérní postup, který jste si vysnili. To nic, koncem měsíce se to změní.

Rodina a vztahy:
Pro svou rodinu jste tím sluncem, kterým chcete být. Jsou rádi ve vaší společnosti, tím spíš, že je překvapujete osobními pozornostmi. I oni vás překvapí a dostanete cennou věc, kterou jste si odpírali.

Zdraví a kondice:
Jarní únava se nevyhne ani Lvům, takže je tu a vy jednejte podle toho. Víkendy ať jsou opravdu o odpočinku. Zelená čerstvá strava každý den. Rozhodně nepřepínejte své síly, neprošlo by vám to.
     Reklama

     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma
HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry
Uloz si video Nahnoji.cz
biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni
Globální mediální server TetriSys


   © Nikee 2005
NIKEE - griffinovi online videa NIKEE - Pratele online videa NIKEE - crack NIKEE - Krok za Krokem online videa NIKEE - happy tree friends NIKEE - Kdo prezije - Survivor NIKEE.net - zabava pro vsechny NIKEE - Fur TV NIKEE - MINECRAFT NIKEE - Byl jednou jeden zivot online videa NIKEE - Hvezdna brana SG-1 StarGate online NIKEE - Pat a Mat online videa, A je to! NIKEE - big bang theory online videa

NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com