NIKEE - superhry online zdarma NIKEE - wallpapers na plochu 1600x1200 NIKEE - obrazky na plochu 1280x1024 NIKEE - tapety na plochu 1024x768 NIKEE - MP3 zdarma, videoklipy, texty NIKEE - Red Dwarf online videa, Cerveny Trpaslik NIKEE.net - zabava pro vsechny NIKEE - sms zdarma NIKEE - vtipy kreslene a psane NIKEE - horoskopy NIKEE - Futurama online videa NIKEE - South Park online videa NIKEE - Simpsonovi online videa

     Menu
     Reklama

     NIKEE.net

SIFEE.biz - SGU - Hvězdná brána: Hluboký vesmír online, tapety, epizody, postavy
     Statistiky


Býk

Býk

21. 4. až 21. 5.

Dnešní - Měsíční - Roční - Charakteristika znamení


Horoskop na měsíc: Duben
Kladete vesmíru spoustu otázek. Nyní je to období, kdy dostanete odpovědi. Nečekejte telegram podepsaný od Boha, dívejte se kolem sebe, buďte vnímaví. Znamení, která se týkají právě vás, budou mluvit jasně. Potkáte mnoho nových lidí, budete součástí nových komunit. Tyto skupiny lidí budou základem pro váš další překvapivý vývoj. Mars v sextilu s Uranem vám bude dodávat energii, abyste realizovali své plány.

Láska a přátelství:
Nějaká maličkost z minulosti vám připomene místa, která zatoužíte znovu uvidět. Váš průzkum vám vnese do života několik lidí, kteří aspirují na životní lásku. Od 29. dubna jste vyvolencem Venuše a láska klepe na dveře.

Peníze a práce:
Novoluní 8. dubna vám přinese skvělé nápady. Máte vynikající schopnost argumentace, kterou v práci uplatníte. Díky ní vám bude svěřen náročný úkol a nabídnuta nová pozice - to vše kolem 20. dubna. Odvahu.

Rodina a vztahy:
Cítíte se skvěle a chcete dopřát ten pocit i své rodině. Máte pro ně plno překvapení. Prožijete pěkné chvíle a nejvíce si užijete zkrášlování domova výrobou a nákupem originálních doplňků. Všichni budou spokojeni.

Zdraví a kondice:
Se zdravím jste si už užili své, ale toto náročné období skončilo a budete v mnohem lepší formě. Chůze v přírodě, plavání a jízda na kole jsou pro vás to pravé. Zásadní je však slunná mysl.
     Reklama

     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma
HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry
Uloz si video Nahnoji.cz
biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni
Globální mediální server TetriSys


   © Nikee 2005
NIKEE - griffinovi online videa NIKEE - Pratele online videa NIKEE - crack NIKEE - Krok za Krokem online videa NIKEE - happy tree friends NIKEE - Kdo prezije - Survivor NIKEE.net - zabava pro vsechny NIKEE - Fur TV NIKEE - MINECRAFT NIKEE - Byl jednou jeden zivot online videa NIKEE - Hvezdna brana SG-1 StarGate online NIKEE - Pat a Mat online videa, A je to! NIKEE - big bang theory online videa

NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com